Nytt om bandet

Just nu är Weeping Willows högaktuella i Sverige! Den 11e mars släpptes deras nya album Tomorrow Became Today. Detta album har 10 olika spår och finns att streama på Spotify redan idag. Vill du istället köpa en fysisk CD skiva eller varför inte en klassisk Vinyl, så finns dessa på CDON.com. Passa på att skynda då skivorna just nu sälja signerade och finns enligt CDON så länge lagret räcker.

Vi har självklart varit snabba med att lyssna igenom det nya albumet och gillar vad vi hör! Albumet inleds med en låten ”Tomorrow Became Today”, alltså samma titel som själva albumet. Det vi märker är att skivan har en positivare ton än tidigare, det är inte lika mörkt utan en del glada stunder träder fram. De har tidigare försett oss med låtar av sorg och dysterhet, vilket inte är något negativt. Många känner faktiskt en styrka av att lyssna på låtar och texter som är skapade med en dyster ton, eftersom dessa ofta är skriven med äkta känslor. På det nya albumet möter vi samma band och sångare som vi känner igen, deras musikalitet är densamma. Men nu möts vi även av en del glada stunder, ”Wait For Love To Grow” är ett exempel på en låt med en ton av hoppfullhet.

Konserter

Det är något speciellt med att se sitt favoritband live på en scen, höra musiken som du redan har spelat så många gånger komma live ut ur högtalarna. Att uppleva musiken på detta sätt blir något helt annorlunda mot för att höra den i hörlurana på promenaden eller i bilen på väg mot jobbet. Självklart är det fantastiskt att kunna lyssna på sin favoritmusik vart du än är med musik i mobiltelefonen, men vi kan nog alla enas om att konserter är något speciellt. Man bokar sina biljetter, längtar och har en av sina bästa upplevelser!

Vi längtar tills Weeping Willows drar igång sin turné och har spanat in alla datum. På Ticnet så kan du redan idag boka din biljett när de besöker din stad eller i närheten. Eller varför inte gå på flera konserter? Det är sällan banden låter helt lika varje gång.

Just nu finns denna lista med bokade städer. Några av konsertrna finns att boka på Ticnet.com, annars rekommenderar vi att kolla in Weeping Willows facebooksida. Där finns evenemangsinformation och information om vart man kan köpa sina biljetter.­

24 mars – Djurhamn.
31 mars- Viking Cinderella
1 april – Uppsala
2 april – Nyköping
5-7 april – Stockholm
8 april – Linköping
9 april – Helsingborg
15 april – Norrköping
16 april – Borås
18 april – Göteborg
20 april – kalmar
21 april – Halstad
22 april – Växsjö
23 april – Kristianstad
27 april – Östersund
28 april – Bollnäs
29 april Sundsvall

Därefter så kommer turnén att upptas i slutet av juli med bland annat Dalhalla, Falkenberg, Skellefteå, Gävle, Husqvarna m.fl.

Här nedan kan ni se Weeping Willows senaste framträdande hos Nyhetsmorgon i TV4.

Här framför Weeping Willows sångare Magnus Carlsson, tillsammans med Petra Marklund aka September Coldplays “Fix You” till förmån för Hela Sverige skramlar.